About Me

Hola!


Ik ben Johanna Pien Savonije, getrouwd, moeder van twee zonen en vast teamlid van de holistische huisartsenpraktijk BackandWhite in Belgie, Centro Therapeutico te Jávea en oprichtster van mijn eigen equitherapiepraktijk op een prachtige natuurplek met uitzicht op de legendarische Montgo in Jávea.


Na een lange loopbaan in de mediawereld schoolde ik mij om als gecertificeerd I.V.-

(4 jaar) en Gestalt-Art-(psycho)therapeute (6 jaar). In 2001 maakte ik definitief de switch van het televisiewerk naar een eigen praktijk als therapeute en bedrijfscoach.


Dankzij mijn liefde voor paarden vond ik een inspiratiebron in het werk van de Amerikaanse schrijfster Linda Kohanov ('Tao van het paard',' Paard als spiegel van de ziel', 'De kracht van de kudde').

Mijn Gestalt-Art-fundament heb ik later aangevuld met haar Epona-scholing.  In juni 2018 behaalde ik het certificaat 'Medicine Horse Way Master Coach'. De universele wijsheid van paarden en hun liefdevolle aanwezigheid raken mij, waardoor ik in de buurt van mijn kudde veel helingsmomenten ervaar.

Horse wisdom en women healing gaan ondertussen voor mij hand in hand om tot intuïtieve wijsheid te komen. En uiteraard brengen ook mijn gezin en het leven zelf me elke dag nog de nodige uitdagingen in levenslessen.


Ont-wikkeling is een neverending story, but it makes SenSe.


Deze weg vervult me en ik geniet ervan als ik anderen ook open zie bloeien op dit pad, ieder op haar of zijn eigen manier. Want mensen zijn zo mooi en uniek als ze aanraakbaar en waarachtig krachtig kwetsbaar zijn.


-the purpose of your life can be to meet yourself, to be yourself and to create a life that suits you-      

                          - Johanna Pien Savonije-

 

               All rights reserved by JustSenSe.                                                    © Images Caro Leriche & Marte Rouges.