Reviews

Je bent een fantastische inspirerende vrouw voor me, door jou heb ik leren genieten  in good en bad vibes. Je bent een groot voorbeeld voor me in mijn eigen werk als coach.

- Sofie -

Je werk is fantastisch en ik ben erg dankbaar dat ik daar al een stukje van mee heb mogen krijgen. Het heeft me enorm geïnspireerd en gemotiveerd om verder op onderzoek te gaan in het proces waarin ik momenteel zit. Wordt vervolgd and i'll spread the word!

- Barbara -

 

De holiday coaching als koppel ervaren was een fantastische reis. 
Van dag 1 voelden we een warm welkom bij Johanna Pien en de kudde. Dit als koppel mogen beleven was een prachtige en leerrijke ervaring. Bewustwording en terug echte aandacht voor mekaars individuele verlangens zijn de sleutels die we hier aangereikt kregen om hier samen nog sterker uit te komen. 
De paarden waren hierop een prachtige aanvulling. Op hun eigen manier maakten ook zij ons bewust van de punten waar aandacht aan mocht besteed worden. 
Een ervaring om nooit meer te vergeten. Puur, liefdevol, zacht en authentiek!! Een echte aanrader! <3

Ellen & Gunther

We willen je nog hartelijk bedanken voor de zéér fijne week.
Het is fantastisch wat je in ons hebt teweeggebracht, diepe liefde, kracht om verder te gaan en zoveel meer...
Ook professioneel heb je me op een hoger niveau gebracht, dat smaakt naar méér!
We gaan er nog lang van genieten.

Veerle & Patrick

De gedachte dat ik met paarden zou gaan 'werken' tijdens een sessie was in eerste instantie erg beangstigend voor me. Vooraf kreeg ik nare dromen, veel gedachtes en voelde ik zelfs een lichte paniek. Na de eerste ontmoeting met Gala, jouw prachtige merrie, kan ik alleen maar zeggen dat een bijzondere innerlijke reis begonnen is. Wat een kado heb ik gekregen van dit liefdevolle en wijze paard! Dankzij de geweldige coaching van jou kon ik in alle veiligheid stappen zetten in vertrouwen. De toewijding en de passie waarmee jij een groep begeleidt spreekt mij enorm aan.

- Josje -

 
PenultimateFullSizeRender.jpg
ECE736C3-902E-4777-85A0-AD9D941544F6.JPG
66F63E97-BEF0-4DFB-BF0A-7D8513EEA690.JPG
Y03A8467.JPG
Y03A8827.jpg
 

               All rights reserved by JustSenSe.                                                    © Images Caro Leriche & Marte Rouges.